Terug

Grote brand in De Punt eist 3 slachtoffers van Brandweerkorps Eelde

Een grote brand bij scheepswerf Beuving in De Punt (gemeente Tynaarlo) heeft 3 slachtoffers geëist van het vrijwillige brandweerkorps Eelde.

De verslagenheid bij het korps en de nabestaanden van de slachtoffers is ontzettend groot.

Het is heel raar om op egbertsbrandweersite een bericht te schrijven. Zeker als je bedenkt dat de maker van deze website één van de slachtoffers is.

Als eerbetoon aan hem en de andere slachtoffers deze paar woorden.

 

's Morgens loop je met je vader door de Albert Heijn, je bent je boodschappen aan het doen en opeens gaat de pieper. Je dumpt je karretje bij een medewerker en je rent de AH uit. Je vader gaat naar de brand, en wij lopen naar onze oom. Om daar te wachten op je moeder. Je haalt het karretje op en gaat verder met je boodschappen. Eenmaal thuis bel je op dat je iets later komt op kamp. Je zet de tv aan en dan zie je: 3 brandweermensen vermist. Even later komen je Opa en Oma met het nieuws dat je vader er misschien één van is! Je zit dan te janken op de bank! En dan vertelt je oom die gebeld is en vertelt dat het ECHT je vader is, en omgekomen is. Je gaat dan weer op de bank zitten janken! Maar je kan het gewoon niet geloven dat het ECHT je vader is. Het is gewoon verschrikkelijk!

Zijn liefhebbende zoon,

Nick